0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Zonnepanelen schoonmaken

Uw zonnepanelen schoonmaken op een moeilijk bereikbare plek? Laat het doen door Cazemier Dienstverlening en behaal een optimaal rendement! Met ons gecertificeerd personeel en hoogwaardige schoonmaakproducten reinigen wij uw zonnepanelen zodat de zonnecellen volledig zonlicht opvangen en uw rendement stijgt. Bij Cazemier zijn we ‘Sterk in het echte werk’ en pakken we de klus voor u op! Een snel, veilig en schoon resultaat.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Waarom uw zonnepanelen laten reinigen door Cazemier?

Uw zonnepanelen hebben waarschijnlijk wel een zelfreinigende laag, maar dit is onvoldoende om de zonnepanelen daadwerkelijk goed schoon te houden en een optimaal rendement te behalen. Door het schoonmaken van uw zonnepanelen vangt iedere zonnecel weer volledig zonlicht. Laat uw zonnepanelen schoonmaken door Cazemier en wij zorgen dat het meest vastgehechte vuil loslaat en de ophoping door regenwater in de onderste rij cellen verdwijnt! Wanneer u zonnepanelen niet reinigt, kunnen ze zelfs permanente schade oplopen door vuil.

Combineer onze reinigingswerkzaamheden

Wij bieden graag het totale pakket aan als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Wij nemen graag wat extra mee tijdens ons reinigingsproces. Bekijk hieronder een greep van onze reinigingsdiensten die wij aanbieden naast zonnepanelen schoonmaken:

Glasbewassing
Gevelreiniging
Industriële reiniging
Dakgoot schoonmaken
Terras reinigen

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Zonnepanelen schoonmaken door Cazemier voor een glansrijk resultaat

    Wij reinigen uw zonnepanelen op iedere moeilijk bereikbare plek. Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en zetten altijd gecertificeerd personeel in die uw zonnepanelen schoonmaken. Bij Cazemier gebruiken we osmosewater wanneer we uw zonnepanelen wassen. Dit is mineraal- en kalkvrij en levert hierdoor een vlekkeloos resultaat op. Met de zachte borstels blijft de dunne glaslaag onbeschadigd maar verwijdert wel vastgehecht vuil.

    Vraag gerust naar de mogelijkheden voor u!

    Wij adviseren u graag over onze reinigingswerkzaamheden. Klik hier voor nog meer informatie over onze reinigingswerkzaamheden of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw klus op maat!