0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Glasbewassing

Bevat uw pand veel glas of zijn de ramen moeilijk bereikbaar om te reinigen? Ramen wassen kan veel tijd kosten en is vaak zonder het gewenste streeploze resultaat. Uw bedrijfspand is het visitekaartje voor te ontvangen bezoek. Daarom is een representatieve uitstraling extra belangrijk. Door de glasbewassing dienstverlening van Cazemier heeft u altijd heldere en schone ramen, zonder strepen.

Veilige en effectieve glasbewassing

Het werken op hoogte vraagt om veiligheid. Wij beschikken over alle nodige middelen om iedere raampartij veilig te kunnen reinigen. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van hun VCA-diploma en werken zij volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Uw glas veilig en effectief schoon door de glasbewassing van Cazemier.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Een kalkvrij en streeploos resultaat

Bij het wassen van de ramen maken wij gebruik van osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van verschillende mineralen, zoals kalk, lood, zouten, ijzer, natrium en magnesium. Door de puurheid van het water, heeft u altijd een streeploos resultaat. Uiteraard is het mogelijk om uw kozijnen, dakgoten, zonnepanelen, gevel en deuren mee te nemen in de reiniging.

Sterk in het echte werk

Bij Cazemier dienstverlening bieden we een breed pallet aan schoonmaakdiensten aan. Glasbewassing rekenen wij tot één van onze specialiteiten. Wij beschikken over gecertificeerd en vakkundig personeel, die met de juiste middelen iedere raampartij weer laten glanzen. Daarnaast voldoen wij aan de veiligheidsnormen zodat ook uw raampartij op hoogte professioneel gereinigd kan worden.

✓ Streeploos
✓ Vakkundig
✓ Efficiënt
✓ Op moeilijk bereikbare plekken

Glasbewassing door Cazemier voor een glansrijk resultaat!

Wij reinigen uw ramen op iedere moeilijk bereikbare plek. Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en zetten altijd gecertificeerd personeel in die uw ramen streeploos schoonmaken. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren we  u graag over onze reinigingswerkzaamheden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw klus op maat!

Glasbewassing door Cazemier