0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Industriële reiniging

Op zoek naar een partij die de industriële reiniging uit handen neemt? Dan bent u bij Cazemier aan het juiste adres. Wij nemen graag diverse reiniging- en schoonmaakwerkzaamheden uit handen, zowel in de lichte als in de zware industrie.

Optimale productie door industriële reiniging

Een vervuild procesonderdeel kan de kwaliteit van uw productielijn verslechteren. Een filtersysteem bijvoorbeeld, heeft naar verloop van tijd verminderde capaciteit door vervuiling. Wanneer u de industriële reiniging uit handen geeft aan Cazemier Dienstverlening kan uw productie haar efficiëntie behouden en altijd optimale kwaliteit leveren. Wij zijn zowel eenmalig als periodiek in te schakelen voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Industriele reiniging 2 (2)
Industriele reiniging (3)
Industriele Reiniging (1)

Voor elke klus in te zetten

Van het schoonmaken van verstopte filters tot het reinigen van wanden met de hogedrukspuit, bij Cazemier is er voor elke klus een geschikte oplossing. Met onze SIR gekeurde materialen en gecertificeerde medewerkers kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardig resultaat.
Onder industrieel reinigen kan het volgende worden verstaan:

• Reinigen door middel van hoge druk
• Corveewerkzaamheden in industriële omgeving
• Terreinwerkzaamheden
• Vacuümreiniging van zowel droge als vloeibare stoffen

Het totaalpakket voor een schoon resultaat

Naast industriële reiniging zijn wij gespecialiseerd in meer reinigingswerkzaamheden. Wellicht kunt u industriële reiniging door ons combineren met meerdere reinigingsdiensten voor uw bedrijf zoals:

Gevelreiniging
Stalreiniging
Zonnepanelen reinigen

Vraag naar de mogelijkheden

Wij hebben alles in huis voor uw industriële reinigingsklus! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee. U kunt ons zowel telefonisch als via ons contactformulier bereiken.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.