0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Berm maaien

Cazemier Dienstverlening heeft een veelzijdig aanbod aan diensten. Wij kunnen dan ook ingezet worden om ondersteuning te bieden aan de bermmaaiploegen. In de zomerperiode, het groeiseizoen, is dit een belangrijk onderdeel van het bermonderhoud. Het maaien zorgt ervoor dat de functie van de infrastructuur wordt behouden. Wilt u meer weten over de ondersteuning voor bermmaaiers door Cazemier? Lees dan snel verder.

Breed en overal inzetbaar

Ons gecertificeerde personeel kan zowel de volgauto besturen als met bosmaaiers langs plekken waar de maaimachine niet bij komt. Palen, bomen, geparkeerde auto’s en andere obstakels zijn geen probleem voor onze bermmaaiers. Met behulp van deze goede gereedschappen in combinatie met het juiste personeel zorgen wij voor een vlot verloop van het maaien van uw bermen. Zo worden snelwegen, provinciale wegen, watergangen en zelfs lokale projecten onderhouden.


Neem contact met ons op

0516-721924 | 06-52323704 | info@cazemierdienstverlening.nl

Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem snel contact met ons op via de bovenstaande gegevens of vul het formulier in voor een terugbelverzoek.    Veiligheid en efficiëntie

    Bij iedere klus gaan wij efficiënt en resultaatgericht te werk. Ook veiligheid is een belangrijk aspect bij Cazemier. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een volgauto of quad tijdens het maaien van de berm langs een drukke weg. De bermmaaiers van Cazemier kunnen hierdoor veilig en snel aan het werk wat zorgt voor het beste resultaat! Uitgerust met vakkundig gereedschap en rijdend op een quad, is het werken in de buitenlucht een mooie bezigheid.

    Interesse in de bermmaaiers van Cazemier?

    Ons team staat voor u klaar om uw bermmaaiploeg te ondersteunen. Neem gerust contact op voor meer informatie over het bermen maaien of een van onze vele andere diensten.