0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Opperen & sjouwen

Om een snelle doorgang van uw project te laten plaatsvinden moet het werk efficiënt uitgevoerd worden. Een snelle doorgang binnen uw bouwproject valt of staat met het tijdig aanvoeren van materialen, het opperen dus. Zo kunt u bijvoorbeeld als stratenmaker sneller werken met het laten opperen van klinkers of andere bestrating. Heeft u opperwerk en zoekt u iemand die dit kundig en efficiënt voor u kan doen? Cazemier oppert graag!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Opperman bouwplaats
Opperwerkzaamheden bouwplaats
Opperman Cazemier

Opperwerkzaamheden

De oppermannen van Cazemier staan voor u klaar! Lekker sjouwen is zoals zij hun werk beschouwen.  Zoekt u een opperman binnen de bouw of binnen de stratenmakerij? Beiden zijn geen enkel probleem voor onze vakmannen. Door lekker bezig te zijn zorgen zij ervoor dat uw stratenmaker of metselaar voortvarend aan de slag kan.
Naast de directe ondersteuning steken onze oppermannen ook graag de hand uit de mouwen voor de volgende werkzaamheden:

• Verplaatsen van bouwmaterialen
• Opruimen van bouwhekken, steigerplanken en bouwmaterialen

Cazemier voor al uw bouw- en sloopwerkzaamheden!

Naast het sjouwen kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Cazemier biedt ondersteuning aan stratenmakers, timmermannen, stukadoors, dakdekkers en bouwvakkers. Wij ondersteunen u ook graag met het:
Slopen
Demonteren
✓ Dakhulp
✓ Bouwondersteuning
Bouwschoonmaak
Opleveringsschoonmaak

Benieuwd naar wat wij voor uw bouw- of sloopproject kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar vakkundige oppermannen? Cazemier ondersteunt u graag. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat de beste oplossing is voor uw project.