0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Kantoren schoonmaken

Een schoon kantoor geeft uw bedrijf de uitstraling waar u naar op zoek bent. Zoekt u naar vakkundig en betrouwbaar personeel dat deze schoonmaak voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder. Bij Cazemier dienstverlening werkt gecertificeerd personeel en beschikken wij over de juiste materialen om de complete schoonmaak voor u te verzorgen. Onze schoonmakers reinigen uw kantoren grondig en vakkundig zodat uw pand met plezier gebruikt kan worden.

 

De grote schoonmaak binnen (en buiten) uw bedrijf

Een fris kantoor is de basis voor een goede werkplek. Daarom zorgen wij voor de grote schoonmaak die uw kantoor nodig heeft. Van tapijtreiniging tot glasbewassing; wij pakken aan wat nodig is. Zoals wij zelf zeggen: “Wij zijn sterk in het echte werk”. De klant staat centraal en daarom gaan wij graag met u in gesprek om de schoonmaak van uw kantoorpand af te stemmen op uw wensen.

Daarnaast kunnen we ook de buitenzijde van uw pand structureel reinigen. Van het glazenwassen tot het schoon spuiten van uw gevel of parkeerplaatsen, wij zijn in staat het geheel professioneel aan te pakken.


Neem contact met ons op

0516-721924 | 06-52323704 | info@cazemierdienstverlening.nl

Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem snel contact met ons op via de bovenstaande gegevens of vul het formulier in voor een terugbelverzoek.    Sterk in het echte werk

    Wij hebben een breed palet aan dienstverlening, waarbij wij ons onder andere focussen op schoonmaken, bouw- en sloop en agrarische werkzaamheden. Wij richten ons graag op het totale plaatje en kunnen ook de volgende reinigingsdiensten aanbieden:

    Uw kantoor laten schoonmaken door Cazemier?

    Wilt u meer informatie over onze schoonmakers? Dan zijn wij uiteraard altijd bereid om het nodige advies te geven hoe wij onze schoonmakers optimaal kunnen inzetten voor een vakkundige reiniging van uw kantoorpand. Contact opnemen kan zowel via het contactformulier als telefonisch.