0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Silo reinigen

Is uw silo toe aan een reinigingsbeurt? Wij reinigen en ontsmetten uw silo voor een schoon en hygiënisch resultaat. Vooral tijdens een warme periode is het belangrijk om uw silo schimmelvrij te houden. Er zijn meerdere redenen waarom u uw silo eens per jaar zou moeten controleren en indien nodig laten reinigen.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

20170509_083015

Waarom moet mijn silo gereinigd worden?

Op warme dagen kan de temperatuur flink oplopen in het bovenste deel van de voersilo. Door afkoeling in de avonduren zal er condensvorming ontstaan. Hierdoor blijft voer aan de ruwe randen van de silo plakken. Dit gaat bij hoge temperaturen broeien en schimmelen. Om de voerkwaliteit en de maximale capaciteit te behouden, is het tijdig laten reinigen belangrijk. Door schimmels kunnen er gifstoffen ontstaan waardoor uw vee problemen krijgt zoals een slechtere groei of zelfs ziekten.

Siloreiniging door Cazemier

Om voerkwaliteit te behouden en daardoor veeproblemen te voorkomen is het noodzakelijk om er op tijd bij te zijn. Bij pluimveebedrijven is het zelfs verplicht gesteld door het IKB om de voersilo’s te laten reinigen indien salmonella is opgetreden binnen uw bedrijf. Siloreiniging is ook gebruikelijk wanneer u de silo oplevert aan een nieuwe eigenaar of huurder. Voor welke reden dan ook, Cazemier Dienstverlening staat klaar om uw silo schoon te maken!

Totaalpakket voor uw bedrijf

Indien gewenst kunnen wij naast het reinigen van uw silo, deze ook geheel ontsmetten. Cazemier Dienstverlening zal uw siloreiniging uitvoeren met inachtneming van de hygiëne-eisen die gesteld worden in de voedingsmiddelenindustrie. Ook gelijk uw stal of andere delen van uw erf schoon laten maken? Bekijk dan meer informatie over de reinigingswerkzaamheden bij ons! Een greep uit de mogelijkheden bij Cazemier Dienstverlening:

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Voorkom problemen en reinig tijdig uw silo

    Voorkom ziekte of groeiproblemen bij uw vee en reinig tijdig uw silo. Door temperatuurschommelingen kan in het bovenste deel van de voersilo condensvorming ontstaan. Dit zorgt ervoor dat voer aan de ruwe randen van de silo blijft plakken. Het voer dat achterblijft gaat bij hogere temperaturen schimmelen en hier kan uw vee ziek van worden.

    Neem contact op voor de mogelijkheden voor u op maat

    Naast reinigingswerkzaamheden kunnen wij meer betekenen binnen uw agrarische bedrijf. Bekijk hier onze agrarische dienstverlening.  Bel ons gerust voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf! Ook kunt u contact opnemen via ons contactformulier.