0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Slopen

Slopen lijkt eenvoudiger dan het daadwerkelijk Op een veilige en goede manier slopen is vakmanschap waarbij ervaring en goed materiaal noodzakelijk is. Bij Cazemier hebben we de juiste mensen in combinatie met goed gereedschap en een vakkundige aanpak waardoor onze handslopers uw sloopklus op juiste wijze weten te klaren.

Vakkundig en zorgvuldig

Door jarenlange ervaring in kunt u voor een keurig en snel resultaat de handslopers van Cazemier inschakelen voor uw sloopwerkzaamheden. Deze ruimt puin en andere objecten op en verplaatst ze. Ook hebben we ervaring met het strippen van monumentale panden, bestaande bouw maar ook aanpassingen doen bij nieuwbouw.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Sloop-demontage
Cazemier sjouwwerkzaamheden

Van kleine tot grote sloopwerkzaamheden: Cazemier Dienstverlening

Bij een verbouwing komt vaak sloopwerk aan te pas. Voor allerlei sloopklussen kunt u Cazemier inzetten! Wij zijn bieden onze hulp aan bij het slopen van uw betonvloer tot het verwijderen van uw wandtegels en vloertegels. Ook voor het minder ruige werk zijn wij in te schakelen. Cazemier Dienstverlening kan ook objecten zorgvuldig demonteren. Onze handslopers werken netjes en nauwkeurig met verstand van zaken.

De complete klus!

Wanneer het sloopwerk gedaan is hoeft u zich geen zorgen te maken over een puinhoop, wij bieden namelijk ook bouwschoonmaak aan. Onze medewerkers laten de werkplek keurig opgeruimd achter. Bij ieder bouwproject kan Cazemier worden ingezet voor allerlei klussen.

Wilt u meer weten over onze handslopers?

Voor vragen en advies staan we u graag te woord. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor u op maat!