0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Agrarische bedrijfsverzorging

Tijdelijk uw agrarische bedrijfsverzorging uit handen geven? Cazemier Dienstverlening staat voor u klaar! Wij bieden agrarische bedrijfsverzorging aan en nemen uw werkzaamheden over. Wij hebben breed inzetbaar en gecertificeerd personeel voor uw agrarische bedrijf klaar staan.

De voordelen van agrarische bedrijfsverzorging door Cazemier

Dat uw bedrijf tijdelijke overname eist kan verschillende redenen hebben. Dit kan komen doordat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent, op vakantie gaat of simpelweg tijd tekort heeft. Schakel om welke reden dan ook de agrarische hulp van Cazemier in! Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de continuïteit binnen uw bedrijf en houden wij alles draaiende. Wij nemen zelfstandig uw pluimvee-, varkens- of rundveebedrijf over!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

agrarische-dienstverlening-hulp
Stalreiniging-agrarische-dienstverlening-bedrijfsverzorging
agrarische-dienstverlening

Uw agrarische bedrijf in goede handen

Uw tijdelijke vervanger van Cazemier die uw agrarische bedrijfsverzorging op zich neemt is breed inzetbaar, flexibel en is minimaal VCA gecertificeerd. Daarnaast heeft Cazemier jarenlange ervaring met agrarische hulp en is kwaliteit ons uitgangspunt.

Vakkundig zorgen wij voor uw agrarische bedrijfsverzorging en zorgen. Ons personeel voert zelfstandig de agrarische bedrijfsverzorging uit. De agrarische hulp die wij bieden bestaat uit zeer uiteenlopende werkzaamheden. Onderstaand een aantal voorbeelden van de mogelijkheden voor uw agrarische bedrijf:

 • voeren uw pluimvee, varkens, koeien etc.
 • melken uw koeien
 • controleren de stallen en silo’s
 • zorgen voor het mest uitrijden
 • vakkundig reinigen van uw stal of silo

… en wat verder bij uw specifieke agrarische bedrijf komt kijken.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Agrarische hulp op maat

  Naast een complete bedrijfsverzorging is het natuurlijk ook mogelijk om een deel van de werkzaamheden binnen uw agrarische bedrijf over te nemen. Zowel eenmalig als langere periode kunt u Cazemier inzetten. Altijd een passende oplossing voor uw bedrijf!

  Meer weten over wat Cazemier voor u kan betekenen?

  Heeft u vragen of meer advies nodig over agrarische bedrijfsverzorging door Cazemier? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden van de agrarische hulp die wij te bieden hebben voor u op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar of vul ons contactformulier in.