0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Sjouwen

Om een snelle doorgang van uw bouwproject te laten plaatsvinden moet het werk efficiënt uitgevoerd worden. Een snelle doorgang binnen uw bouwproject valt of staat met het hebben van de juiste materialen, op de juiste plek op het juiste moment. Iets wat onze sjouwers u graag uit handen nemen!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

sjouwen
opperen
Cazemier sjouwwerkzaamheden

Sjouwwerkzaamheden

Staan uw materialen op een lastig bereikbare plek voor machines en zoekt u iemand die materialen voor u kunnen verplaatsen met de hand? Team Cazemier staat graag voor u klaar als het gaat om sjouwwerkzaamheden! Lekker bezig zijn is zoals zij hun werk beschouwen. Zoekt u iemand voor stenen of andere objecten tillen binnen de bouw of de stratenmakerij? Beiden zijn geen enkel probleem voor ons vakkundig personeel.

Sjouwwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

    • Verplaatsen van bouwmaterialen
    • Opruimen van bouwhekken, steigerplanken en bouwmaterialen
    • Tillen op moeilijk bereikbare plekken

Staan de door u gewenste sjouwwerkzaamheden er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cazemier voor al uw bouw- en sloopwerkzaamheden!

Naast het sjouwen kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Cazemier biedt ondersteuning aan timmermannen, stukadoors, dakdekkers en bouwvakkers. Wij ondersteunen u ook graag met het:
Slopen
Demonteren
Opperen
✓ Dakhulp
✓ Bouwondersteuning
Bouwschoonmaak
Opleveringsschoonmaak

Benieuwd naar wat wij voor uw bouw- of sloopproject kunnen betekenen? Vraag gerust naar meer informatie en advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.